maandag 10 december 2007

DC Swallow_I want it


Vwalla, een nieuwe post naar de site '16plus'.. Is het House? Is het Techno? Is het Megamindy? Is het iets voor u? Ik kan r niet op stilzitten... zweverig, dromerig, swingend... wat doet het met jou, je gevoelens, je sexuele zones? Ik ben benieuwd.





Klik hier maar op of copiëer het naar je adresbalk:




http://www.16plus.be/node/4630


9 opmerkingen:

Zimbob zei

Cjool... eindelijk is een ravebeatje dattek af en toe mis in het nieuwere werk. Leukieleuk. maareuh...WTF doe gij op 16+ ???

En waar blijven de inzendingen voor mijn contest (op die van Lady poweepie na)?

DC Swallow zei

Die van lady poweepie is naar mijn mening toch al 'winnend',dus doe'k geen moeite meer ;-)
Waarom op 16plus? Awel ja ik voel me nog niet veel ouder dan 16 erh...
of stuurt mij nen link naar nen betere "upload-site".. bij mij voelt het gewoon al goed vanaf dak een nummer 'kwijt' ben NAAR tinternet...
KUSJES LIEVE BROER !!! (hahahahaha)

Occy zei

dave, check dit eens: http://www.last.fm/uploadmusic/- - der is wat registratie mee gemoeid, en kweet niet of je rechtstreeks naar een nummer kan linken, maar wie weet - kan je het ook gewoon als promochannel gebruiken,
xses

DC Swallow zei

'n OCCY!

Lebbercherrie zei

Heerlijke foto ook!

Zimbob zei

Ja, maar wie is dieje smurf met zijn fluit?

DC Swallow zei

dets mie! :-P

Anoniem zei

Zeker iets laten weten als dat album er komt! Enneh: 16+? Aanvankelijk was het beter, toen het in handen was van StuBru. Nu is dat Ketnet geworden... Pitty, ik ben er zeker van dat je al was uitgenodigd bij Roos ofzo. Oké, veel kaf tussen het koren, maar toch een groot deel van de bezoekers/inzenders die 20-gers, 30-gers en zelfs 40-gers zijn. So, why bother... En inderdaad: het is plezant om af en toe een ei te leggen... Grtz Funcle (ook al ruim de 16 voorbij...)

DC Swallow zei

Sympa dude! Respect

Scientist

Scientist
DC Swallow